Velkommen til Skodborg Børnehave

Velkommen til Skodborg Børnehave!

Hermed byder vi velkommen til Skodborg Børnehave, som er beliggende på Trøjborgvej 5 med en dejlig veletableret legeplads med utallige muligheder for udfoldelse. Børnehaven har en lang historie, som I er meget velkomne til at læse mere om under ”Historik”.

Vi tager imod børn i alderen 2 – 6 år, som er fordelt på grupper; Mariehøns, Brumbasser og Pindsvin. Mariehønsene er gruppen for de mindste børn i institutionen, hvor rammerne er designet netop til dem.

Vi gør meget ud af, at når barnet begynder i institutionen, skal både barn og forældre føle sig velkomne, og vi vil gerne vise rundt flere gange inden start.

Der er 7 fastansatte medarbejdere i institutionen; derudover modtager vi praktikanter og jobsøgende jævnligt.

Vi har en meget arbejdsom forældrebestyrelse, som er rigtig god til at bakke op om aktiviteter, og de hjælper gerne til med diverse opgaver, når vi har behov for det. Det er også forældrebestyrelsen som administrerer vores frugtordning.

I løbet af året holder vi forskellige arrangementer for familien, f.eks. grill-aften i april med valg til forældrebestyrelsen, arbejdsaftner, bedsteforældredag, julehygge, klippe-klistre-dag og afslutning på emneuger.

Der er kontinuerligt i løbet af året tilbagevendende arrangementer for børnene; dyrskue, teater, historiefortællinger på biblioteket, biograf, juletur, overnatning for førskolebørn, emneuger, ture til Perleholm og meget, meget mere.

Desuden tilstræbes det, at medarbejderne i institutionen hvert år afholder en pædagogisk dag med bearbejdning af relevante emner som f.eks. anerkendelse og kommunikation.

I er naturligvis meget velkomne til at rette henvendelse til os, hvis I har spørgsmål eller lyst til at komme på besøg for at se vores dejlige sted. Desuden kan vi henvise til, at I orienterer jer her på hjemmesiden.

 Med venlig hilsen og på gensyn

 Personale og forældrebestyrelse
i Skodborg Børnehave